Vertel. het ons.

Tips, vragen, complimenten of opmerkingen kun je doorgeven via:

Schriftelijk: t.a.v. Klantcontactcentrum
Vertel. magazine
Postbus 10050
1201 DB Hilversum

Telefoon: 035-6726141 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00, lokaal tarief). 

Door de maatregelen van het kabinet in verband met het coronavirus kunnen wij u niet op elk moment de service bieden die u van ons gewend bent.

Het kan voorkomen dat u langer moet wachten. Wij rekenen op uw begrip.

Veelgestelde vragen

Vertel. Is een (gratis) magazine voor de leden van KRO-NCRV. Dit magazine wordt 3x per jaar uitgegeven en is niet (in de winkel) los verkrijgbaar.

Je kunt Vertel. alleen ontvangen als lid van KRO-NCRV. Ben je nog geen lid? Maak dan kennis met een lidmaatschap voor slechts € 6,- per jaar, incl. 3x per jaar het ledenmagazine Vertel. Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Dit is helaas niet mogelijk. Vertel. is exclusief voor leden van KRO-NCRV. Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Als je Vertel. niet hebt ontvangen dan kun je ons klantencontactcentrum bellen op035-6726141 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur, lokaal tarief).

Helaas is dit niet mogelijk.

Dit magazine kost feitelijk niets. Je ontvangt dit gratis bij je lidmaatschap van KRO-NCRV mits je aangeeft dit te willen ontvangen. Ben je lid en wil je vanaf nu het glossy magazine ook thuis ontvangen? Geef dat dan hier door.

Vertel. komt in 2019 3x per jaar uit. Je ontvangt het ledenmagazine in mei, september en december.

Als online aanmelden niet lukt, kun je het beste bellen met het klantencontactcentrum: 035-6726141 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur, lokaal tarief).

Stuur ons een mail

Lidmaatschapsgegevens

Hartelijk dank, je bericht is verzonden.